Huis aan huis folders in Rotterdam

Wij bieden u de beste keus voor het verspreiden van huis aan huis folders in Rotterdam en omstreken! Uw huis aan huis folders.nl biedt verspreidingen in Rotterdam tegen een scherp tarief aan. De verspreiding van huis aan huis folders blijft onverminderd populair. Wekelijks worden er in heel Zuid-Holland nog vele huis aan huis folders bezorgd. Gezien het grote aantal folders en flyers wat verspreidt wordt weten consumenten dit nog altijd te waarderen!


A

Verspreiding kies voor kwaliteit folderpakket in Rotterdam

Zaterdag t/m dinsdag
In een folderpakket met landelijk bekende folders zoals Lidl, Aldi en HEMA.

Kies verspreiding Prijzen verspreiding Minimale oplage: 10.000 stuks
vanaf 10.000 €38,50 per 1000
vanaf 50.000 €36,50 per 1000
vanaf 100.000 €34,50 per 1000
vanaf 1.000.000 €31,00 per 1000
vanaf 1.500.000 op aanvraag
*Tarieven gelden voor drukwerk tot 20gram.
Daarboven gelden gewichtstoeslagen
info

Huis aan huis verspreiding online regelen

Wij maken het u gemakkelijk door u de mogelijkheid te bieden uw huis aan huis folders online te regelen. Gebruik onze website voor een snelle en eenvoudige selectie van uw verspreidgebied en kies zelf de gewenste verspreiddatum. Eventuele extra toeslagen worden ook direct inzichtelijk tijdens het online bestel proces zodat u alle kosten op een rijtje heeft. Uw huis aan huis verspreiding online regelen maar nog twijfels? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan!

In Rotterdam kunt u uw folders doordeweeks laten verspreiden: in een plastic pakket met andere folders. Wij verspreiden uw folders ook in het weekend. Dat wil zeggen: folderverspreiding samen met andere reclamefolders ongeseald of geseald (ofhankelijk van het verspreidgebied). Tenslotte bieden wij de mogelijkheid voor een exclusieve weekend folderverspreiding in Rotterdam. Hierbij valt uw folder met de dagelijkse post op de mat en maximaal drie andere folders. Dit is een exclusieve manier om uw folders in Rotterdam te verspreiden.

Uw Huis aan huis folders.nl verzorgt graag de huis aan huis verspreiding in de regio Rotterdam voor u!